ÖZDEMİR ŞANLIURFA'DA

Ziver Özdemir, partisinin ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programı çerçevesinde Şanlıurfa'daydı.

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, partisinin ‘2023’e Doğru Şehir Buluşmaları’ programı çerçevesinde Şanlıurfa'da  bir dizi temaslarda bulundu.
 
 
AK Parti Genel Merkezinin talimatıyla başlayan ve tüm milletvekili, MKYK ve parti teşkilatlarının tüm üyelerinin seferber edildiği “2023’e Doğru Şehir Buluşmaları kapsamında Milletvekili Ziver Özdemir, Şanlıurfa'ya geldi. 
 
Özdemir ve beraberindeki partililer bir sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.
 
Özdemir, daha sonra program çerçevesinde ziyaret ettiği Siverek ilçesinde vatandaşlarla, esnafla, Sivil Toplum kuruluşları (STK) temsilcileri, muhtarlar, ve kanaat önderleriyle bir araya geldi
 
Siverek ilçesinde esnafı ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelen Özdemir, SİVİL-DER Bşk Ayhan Ekinci
 Gıda Maddeleri Satıcıları Odası Bşk Berat Dalaman, Marangozlar Odası Bşk Mecit Yakar, Terziler Odası Bşk Muhammet Hanifi Ay, Madeni Eşya Esnaf Odası Bşk Hacı İnan ve Engelliler Derneği Bşk Şehmus Karaburç ile görüşüp istişarelerde bulundu.
 
Milletvekili Özdemir, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada seçime bir süre kaldığını belirterek, '' Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Mahalle mahalle ,sokak sokak dolaşacağız .Seçim günü ise hasadımız olan oylar ile ülkemizi ileriye taşıyacağız. Hepimiz birer Recep Tayyip Erdoğan gibi çalışacağız ve sandıklara Sayın Cumhurbaşkanı'mız adına sahip çıkacağız." ifadelerini kullandı.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler