Özdemir, Şehir Hastanesini Sağlık Bakanı ile görüştü

Özdemir, Şehir Hastanesini Sağlık Bakanı ile görüştü

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek Batman ve ilçelerinde devam eden projelerin son durumunu görüştü ve ihtiyaç duyulan projelerin programa alınması ile gerekli doktor atamalarının yapılmasını talep etti.
 
Batman Milletvekili Ziver Özdemir Bakan Koca ile yaptığı görüşme sonrası yaptığı açıklamada 500 Yataklı Batman Şehir Hastanesinin yapım ihale tarihinin 20 Eylül’e kadar belli olacağını açıkladı. Batman’da son yıllarda sağlık alanında güzel gelişmelerin yaşandığını belirten Milletvekili Özdemir, Batman gelişen sağlık altyapısı ile hem kendi insanına hem de sağlık turizmi ile başka illerden hatta yurt dışından gelen misafirlere de hizmet verdiğini sözlerine ekledi
 
‘YENİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ ve HASTANE OTOPARKI KAZANDIRIYORUZ’
 
Milletvekili Özdemir Bakan Koca ile yaptığı görüşme sonrası Batman’a yeni bir sağlık tesisi müjdesi verdi. Özdemir, Batman Adliyesi önünde bulunan ve Sağlık İl Müdürlüğü’ne tahsis edilen arazide 30 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve otopark yapımının programa alınması için Bakan Koca tarafından talimat verildiğini açıkladı. Bu yatırımın şimdiden Batman’ımıza hayırlı olmasını temenni eder, destekleri için Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca’ya Batmanlı hemşehrilerim adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler