ÖZEL BASUT KOLEJİ BATMAN FUARl'NDA

14-17 Eylül tarihleri arasında 250 firmanın katılımıyla ilimizde Perşembe günü açılışı gerçekleştirilecek olan Gıda Tarım ve Hayvancılık ile İnşaat Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda Özel Basut Okulları da kendi standında yer alacak.

Konuyla ilgili konuşan Özel Basut Okulları kurucusu Mehmet BASUT “Özel Basut Okulları olarak eğitim ve öğretimde Sayın Batmanlı hemşerilerimize ilkler sunma vaadimizden geri kalmayız. 27 yıldır Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun ilk özel okulları olarak Batman'a ilk Sağlık Lisesi'ni Batmanlı hemşerilerimizin hizmetine sunarken şimdi de Batmanımıza fuar sergileme alanı kazandırılmasında büyük desteği olan sayın valimiz Ahmet DENİZ'e, Belediye Başkan Vekili Sayın Ertuğ Şevket AKSOY'a, Batmanın gelişmesi tanıtılması için her türlü desteği veren Batman'ın güzide basın mensuplarına ve Batman'a yatırım yapan işadamlarına teşekkürlerimi sunarım. Batman'ın büyük şehirler kategorisine yerleştirilmesi için öncülük eden kafa yoran ve ilimize kazandırılan fuar alanı alt yapısının kısa sürede tamamlanmasını sağlayan başta onay veren olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.

Özel Basut Okulları Batman'ın ilk fuarında yine bir ilk olarak standını açmış olup siz Sayın Batmanlı siz hemşerilerimizi Batman Fuarı'nı önemseyerek fuarı gezerken Özel Basut Okulları standını ziyaret etmenizi bekliyoruz. Bu vesileyle 2018- 2019 eğitim öğretim yılında çocuklarımıza vereceğimiz modern eğitim ve hizmet yerleşkemizi görmeye bekleriz. Bizler ve Batmanlı hemşerilerimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler