Özel İdare’den kurumlara araç desteği

Özel İdare’den kurumlara araç desteği

İl Özel İdaresi tarafından kentteki kurumlara tahsis edilen araçlar, düzenlenen törenle teslim edildi.
 
Vali Hulusi Şahin’in de katıldığı törende, kentteki çeşitli kurumlar ile ilçelere 5 Milyon 627 Bin TL tutarındaki 12 araç teslim edildi. Alınan hizmet araçlarından Sason ve Gercüş ilçelerine birer greyder, Kozluk ve Beşiri ilçelerine ise kanal kazıcı verildi. Açıklamada, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne tahsis ettiğimiz 2 adet minibüs; çocuk ve gençlerimizin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirerek tüm zararlı alışkanlıklardan koruyacak spor aktivitelerine ulaşımda; dolayısıyla toplumda spor kültürünün oluşmasına katkıda bulunacaktır.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne tahsis ettiğimiz 1 minibüs ve 1 binek hizmet aracı özellikle engelli okuyucu ve öğrencilerimizin Millet Kıraathanesi ve İl Halk Kütüphanesi’ne kolay ve ücretsiz ulaşımını sağlayarak bilgili ve donanımlı birey olmalarına katkı sunacaktır.
Tarım Hayvancılık İl Müdürlüğüne tahsis ettiğimiz bir araç ‘Gıda Denetimi ve denetimlerde alınan numunelerin soğuk zincir ile laboratuvarlara ulaştırılması; diğer araç ise Kozluk ilçesinde “Hayvan Hastalık ve Zararlıları ile Mücadele’ hizmetlerinde kullanılacaktır. AFAD il Müdürlüğüne tahsis ettiğimiz araç; arama-kurtarma, jeolojik ve jeoteknik etütlerde kullanılmaktadır.
Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis ettiğimiz pikap; temel eğitim hizmetleri başta olmak üzere  teknik, idari ve eğitim hizmetlerinde kullanılmaktadır” denildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler