Pancar toplamak için çıktığı dağdan düşerek yaralandı

Batman’ın Sason ilçesinde pancar toplamak için çıktığı dağdan düşen bir kişi, jandarma ve güvenlik korucuları tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Sason'da pancar toplamak için çıktığı dağdan düşen bir kişi, jandarma ve güvenlik korucuları tarafından 2 saatlik çalışmanın ardından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, ailesinin geçimini sağlamak için bugün sabahın erken saatlerinde Sason’un Helkız Dağı’na çıkarak pancar toplayan Kemal Kılıç (51) ayağının kayması sonucu dengesini kaybederek, 30 metre yükseklikten aşağı düştü. Düşme sonucunda Kılıç, yaklaşık 20 metre yuvarlandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma, güvenlik korucuları ve 112 sağlık personeli, yaptıkları çalışmanın ardından yaralanan Kılıç’ı kurtardı.

Kılıç, Sason Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kılıç, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Batman Bölge Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kılıç’ın bir bacağında, boynunda ve sırtında bazı kırıkların oluştuğu, kafasının da düşmenin etkisiyle darbe aldığı öğrenildi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler