Petrol City de, Çalışmalar Hız Kesmiyor

Petrol City de, Çalışmalar Hız Kesmiyor

Petrol City AVM Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Yargı, yönetim kurulu üyeleri Selim Filiz ve Hüseyin Yıldırım, AVM’yi yeni yılın 9. ayında bitirmeyi hedeflediklerini açıkladı.
 
Petrol City Yönetimi yaptığı açıklama da, şu ifadelere yer verdi : 
 
Batman merkez konumu itibariyle, Diyarbakır’ın Silvan ve Bismil ilçeleri, Siirt’in Kurtalan ilçesi ve bazı beldeleri, Mardin’in Midyat ilçesi, ticaretlerinin yüzde 60’ını Batman ili üzerinden karşılamaktadır.
 
 -Projesi planlanmış olup, inşaatına başlanılan ve yapımı halen devam eden Petrol City Alışveriş Merkezi’nin konumu etrafında gelir düzeyi yüksek yaklaşık 5 Bin konut mevcuttur. Petrol City Alışveriş Merkezi arazi konumu itibariyle güzergah olarak Diyarbakır, Bitlis, Van ve Muş yolu üzerinde yer almaktadır.
 
 -Petrol City Alışveriş Merkezi konum itibariyle Batman Havaalanına 1000 m uzaklıkta olup güzel ve etkileyici bir lokasyonda bulunmaktadır. Batman’ın Gültepe Mahallesi’nde yer alacak olan Petrol City Alışveriş Merkezi Batman şehir nüfusunun hemen hemen en fazla artış gösterdiği, yapılaşmanın git gide hızlandığı mahallelerinden birinde yer almaktadır. Batman’ın Gültepe Mahallesi, şehirleşme oranının ve nüfus yoğunluğunun en hızlı bir şekilde arttığı mahallelerinden biridir. Şehrin nüfus dağılımının Gültepe Mahallesine doğru kaydığı da görünür bir gerçektir.
 
-Petrol City Alışveriş Merkezi’nin bitimi tamamlanıp faaliyete açıldıktan sonra alışveriş merkezinin günlük beklenilen ziyaretçi sayısı 30 bin kadar olması beklenmektedir. AVM kültürü geliştikçe ziyaretçi sayısı 50 bin civarında olacaktır. Bu rakamsal değerde Batman nüfusunun yüzde 6’sına tekabül etmektedir. Ortaya çıkan bu sayısal veriler de Petrol City Alışveriş Merkezi’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi başta olmak üzere ülke genelinin en iyi, en etkin, en gözde alışveriş merkezlerinden biri olacağını göstermektedir.
 
-Petrol City Alışveriş Merkezi 4. Nesil bir proje olup ve Türkiye’nin en iyi projelerinden biridir. Petrol City Alışveriş Merkezi Batman İlinde bulunan yatırımcı iş adamlarının ekonomik güçlerini birleştirip ortak bir teşebbüste bulunup, kurdukları NEW PARK 72 şirket ünvanı adı altında oluşturdukları anonim bir şirkettir.
 
-Petrol City Alışveriş Merkezi 16.000 m2’lik alan üzerinde yaklaşık 70.000 m2 kapalı alanın, 40.000 m2’si kiralanabilir alan ile; Açık ve kapalı LA CARTE restaurant alanları, 10 salonluk sineması, 10 bantlık bowling salonu, çocuk oyun alanları, mağaza birimleri ve toplam 1017 m2 alanlık otopark bünyesinde bulunduracaktır.
 
-Petrol City Alışveriş Merkezi 70.000 m2 kapalı alanı, yaklaşık 40.000 m2 kiralanabilir alanı ile 1500 kişiye iş ve aş sağlanacak, Batman’a ve bölgeye ciddi oranda katma değer sağlayacaktır.
-Petrol City Alışveriş Merkezi 100 milyon TL’ye mal olup, 18 aylık bir süre zarfında tamamlanması planlanıp, Batman ve bölge halkının hizmetine girecektir.
 
Vizyonumuz: Sektörün getirdiği tüm yenilikleri takip ederek, her kesim müşteriye hitap eden, benimsemiş olduğu Güvenirlilik ve Müşteri Memnuniyeti ilkesini en üst seviyede tutarak Türkiye’de tek, yenilikçi projeleri ile Dünya’ya Örnek alışveriş merkezi olmaktır.
 
Misyonumuz: Müşterilerin beklenti ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yaşam alanları için gerekli olan kaliteli hizmete minimum çaba ile ulaşılması için, Türkiye’nin ve Dünya’nın seçkin markalarını aynı çatı altında toplamak.

1 Yorum

Emre

Emre

22 Agustos 2020
Hala açılmadı

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler