Petrol’e 1.90’lık forvet!

Petrol’e 1.90’lık forvet!

 
Transfer dönemini Bayburt Grup Özel İdarespor’un forvet oyuncusunu kadrosuna katarak kapatan Petrolspor, hücum hattını güçlendirdi.
 
TFF 3.Lig 1. gurupta başarılı bir sezon yaşayan Petrolspor, ligin 2. devresi için kadrosunu 6 yeni oyuncuyla güçlendirdi. Orta saha ve forvet transferlerini gerçekleştiren Kırmızı-Beyazlı Temsilcimizin son transferi ise Bayburt Grup Özel İdarespor’da top koşturan Hüseyin Ali Pala oldu. 1.90 metrelik uzun boyuyla dikkat çeken 28 yaşındaki forvet oyucu Pala, hava topu hakimiyetiyle dikkat çekiyor. Bayburt Grup Özel İdarespor’da çıktığı 11 resmi müsabakada 2 gol atma başarısında bulunan Pala, Petrolspor’un gol hattında önemli bir katkı sağlayacağı tahmin ediliyor.
 
“GOL YOLLARIMIZI ZENGİNLEŞTİRDİK”
 
Devre ararsında 6 yeni oyuncuyu renklerine bağladıklarını belirten Petrolspor Kulübü As Başkanı ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “takımımıza kazandırdığımız 6 oyuncu ile gücümüze güç kattık. 6 yeni oyuncunun 2’si forvette görev alan oyunculardır. Takımımızın ileri hattını daha da güçlendirdik. Aramıza en son katılan Bayburt Grup Özel İdarespor’da top koşturan Hüseyin Ali Pala oldu. Bu oyuncumuz en kısa zamanda takıma uyum sağlayıp müsabakalarda bize çok katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler