PETROLSPOR ALT YAPININ YÜZ AKI

PETROLSPOR ALT YAPININ YÜZ AKI

Birçok branşta Batman’ın yüz akı olan ve TPAO bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Petrolspor, yüzlerce çocuk ve gence gelecek için umut vaad ediyor. Bölgesel Gelişim Liginde 4 kategoride mücadele eden Petrolspor’da futbol kategorilerinde ikinci devrenin hazırlıkları başladı.
 
Bölgesel Gelişim Liginde Teknik Direktör Mustafa Boztepe ‘nin çalıştırdığı U15 takımı devreyi 3. sırada tamamlarken, U16 takımı ise namağlup devreyi lider olarak kapattı. Teknik Direktör Selman Gönül’ün çalıştırdığı U17 takımı namağlup liderliğini sürdürürken, U19 takımı ise 2. sırada yer alıyor. Bölgesel Gelişim liginde ilimizi U15-16-U17 ve U19 kategorilerinde başarıyla temsil eden Petrolspor’a, TPAO Genel Müdürlüğü ve TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir’in büyük destek ve gayretleriyle yapılıyor.
Alt yapıda futbol başta olmak üzere atletizm, güreş, voleybol, masa tenisi ve birçok branşa büyük önem veren TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir’in duyarlılığı sayesinde ilimizden kısa zamanda onlarca Milli Sporcunun çıkması sağlanıp önleri açıldı. Tamamen TPAO’nun imkânlarıyla faaliyetlerini sürdüren Petrolspor alt yapısı, sadece Batmanlıların değil, Türkiye’deki tüm kulüplerin yakından tanıdığı ve kendine rakip olarak gördüğü bir kulüp konumunda.
 
 
“İNSAN YETİŞTİRİYORUZ”
 
Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir, tüm alt yapı kategorilerinde sporculara ahlak, etik ve eğitimlerinin önde tutulması şartıyla takıma aldıklarını söyledi. TPAO Bölge Müdürü Demir; “Bütün kategorilerde sporcularımıza önce ahlaklı olmayı, eğitim ve öğretimde başarılı olmalarını ve Fair-Play çerçevesinde mücadele etmelerini sağlıyoruz. Önceliğimiz vatanına, milletine ve topluma faydalı başarılı sporcular yetiştirmektir. Bunun için Genel Müdürlüğümüzün büyük destekleri var. Batmanlı gençler için ne yapsak azdır. Her zaman onların hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler