PETROLSPOR BAŞKANI AKBAŞ

PETROLSPOR BAŞKANI AKBAŞ "4 MİLYON TL BORÇ VAR"

PETROLSPOR BAŞKANI AKBAŞ "4 MİLYON TL BORÇ VAR"

Batman Petrolspor Başkanı Abdulvahap Akbaş, Radyo Yüksel'e konuk oldu.

Radyo Yüksel'de Moderatörlüğünü Salih Eroğlu’nun yaptığı, Aytekin Alptekin ve Feridun Yeni'nin yorumcu olarak katıldığı "Spor Gündemi " programına Petrolspor Başkanı Abdulvahap Akbaş konuk oldu.

Petrolspor Başkanı Abdulvahap Akbaş Kulübün maddi sıkıntılar içinde olduğunu ifade ederek şu açıklamalar da bulundu " Petrolspor'un çok zor bir döneminde yönetimi devir aldık. Gerek futbolcu sorun ve sıkıntıları ve gerekse maddi olarak kulüp ciddi sıkıntılar içinde. Petrolspor yaklaşık 4 Milyon TL. borç içinde. Petrolspor bu sıkıntılarla birlikte oynadığı maçlarda ciddi anlamda puanlar kaybetti. Ama biz hiçbir ümitsizliğe kapılmadan, Petrolspor'u bu zor günlerinden kurtarmak için görevi devraldık. Bunun içinde büyük bir çaba ve çalışma içindeyiz."   dedi.

BATMANLI İŞ ADAMLARINDAN DESTEK BEKLİYORUZ

Akbaş, Radyo Yüksel programındaki açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi. Akbaş; " Biz Petrolspor için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Bizim çalışmalarımızla birlikte, Batman halkı, spor camiası ve iş adamlarımızdan da destek bekliyoruz. Birlikten kuvvet doğar. Hep birlikte çalışırsak İnşallah bu sıkıntıları geride bırakıp, daha başarılı bir Petrolspor takımına sahip olur ve maçlardan puanlar almaya başlarız." 

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler