PETROLSPOR İÇİN KENETLENME VAKTİ

PETROLSPOR' İÇİN KENETLENME VAKTİ

RADYO YÜKSEL'de Moderatörlüğünü Salih Eroğlu, yorumculuğunu Feridun Yeni'nin yaptığı "Spor Gündemi"nin bu haftaki stüdyo konuğu, Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı ve Sonsöz Gazetesinin İmtiyaz Sahibi Ercan Atay oldu.

PETROLSPOR'DA BİRLİK OLMA VAKTİ

Petrolspor'un  masaya yatırıldığı Spor Gündemi programında, yönetimi, fubolcusu, taraftarı ve Batman halkı ile birlik gün birlik olma günü olduğu ifade edildi. Petrolspor'un puan kaybettiği maçları unutarak, kalan maçlarda puan kaybetmemeye kilitlenmeli vurgusunun yapıldığı programda, Programın konuğu Ercan Atay  şu açıklamalrda bulundu.

Atay " Petrolspor son haftalarda iç açıcı bir tablo sergilemiyor. Maçlar  maalesef mağlubiyetler sonuçlanıyor. Ama önümüzdeki 7 maçyan 12 puan toplayabilirsek, bu durumu roparlayabiliriz. Bu yüzden gün hataları konuşma günü değil.

Aksine takımın geleceği için kenetlenme günüdür. Şehir yekvücut olursa Petrolspor ligte kalabilir.Gün birlik olma günüdür. Petrolspor'un mutlak olarak kalan 7 maçtan 12 puan çıkarması gerek. Psikolojik olarak biten takımı el birliği ile motive etmeliyiz. Herkes üzerine düşeni yapmalıdır" dedi.

 Radyo Yüksel'de Petrolspor'un konuşulduğu "Spor Gündemi" Batman ve Batman dışından Perolspor severleri tarfından mesaj yağmuruna tutuldu.

"Spor Gündemi" Salı günleri saat :16:45'te,  FM: 99.9 ve FM: 87.5 Frekanslarından yayın yapan Radyo Yüksel'de

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler