PETROLSPOR LİDERLİĞİ SEVDİ

İstanbul Sancaktepe deplasmanından 3-2’lik galibiyetle dönen Batman Petrolspor, namağlup şekilde liderliğini sürdürdü.

3.Lig 1.Grup’ta şampiyonluk hedefiyle mücadele eden Batman Petrolspor ligin 10.Haftasında deplasmanda İstanbul ekibi Sancaktepe Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldi.
 
 15 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşmada kırmızı beyazlı ekip ilk devrede Hasan Çavdar, Aykut Çift, Mikail Ünal’ın (KK) attığı golle sahadan 3-2 galip ayrıldı. 
 
Karşılaşmaya baskılı ve atak bir oyunla başlayan temsilcimiz Petrolspor oldu. Maçın hemen başında 6. Dakikada Hasan Çavdar’ın ayağından gelen gol ile 1-0 öne geçti. Golden sonrada temposunu artıran kırmızı beyazlılar, 19. Dakikada formda golcüsü Aykut Çift ile skoru 2-0’a getirdi. 2-0’dan sonra üst üste girdiği net pozisyonlardan takım yararlanamazken, dakikalar 36’yı gösterdiğinde sahneye bir kez daha golcü Aykut Çift çıktı. Aykut’un kaleye doğru giden topunu çıkarmaya çalışan Sancaktepe’li oyuncu Mikail Ünal’ın müdahalesi yetersiz kalınca topu doğrudan ağlarına gönderdi. Petrolspor bu golle skoru 3-0 getirerek devreye rahat girdi. İlk devre 3-0 neticelendi. 
 
 
 
Karşılaşmanın ikinci devresine daha çok skoru ve oyunu elinde tutmaya çalışan taraf Batman Petrolspor olurken, oyunun büyük bölümünde ev sahibi Sancaktepe FK daha etkili ve istekli bir görüntü ortaya koydu. 71. Dakikada Yavuz Selim Tek ile Sancaktepe’nin hızlı gelişen bir atağında top ağlara gitti. Ev sahibi takım farkı 2’ye düşürdü. 1-3!  75. Dakikada Akın Akman’ın kafa topu direğe çarparak auta çıktı.  Oyunun son dakikalarında 87. Dakikada Sancaktepe FK, Anıl Kara’nın frikik golüyle skoru 1’e indirdi. 2-3! Karşılaşmanın sonuna 7 dakika uzatma ilave edildi. Başka gol olmayınca Petrolspor, zorlu maçtan 3-2 galip ayrıldı 
 
Batman Petrolspor bu sonuçla ligde 10. Hafta itibarıyla puanını 26’ya çıkardı, ligde namağlup liderliğine devam etti. 11. Haftada evinde Adıyaman temsilcisi Kahta 02 Spor’u ağırlayacak. Karşılaşma 7 Kasım Pazar günü saat 13.00’da Batman stadı’nda oynanacak.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler