PETROLSPOR, LİGE VE KUPAYA BAŞLIYOR!

PETROLSPOR, LİGE VE KUPAYA BAŞLIYOR!

Batman’ı profesyonel ligde temsil eden tek takım konumunda olan Petrol Spor, 2021-2022 sezonunda TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek.
 
4 Eylül Cumartesi günü saat 15.30’da evinde ilk hafta lig maçında Bursa takımlarından Bursa Yıldırım Spor’u Batman’da ağırlarken, ardından 7 Eylül Salı günü saat 15.00’da bu kez Ziraat Türkiye Kupasında 1.Tur maçında sahasında Sakarya temsilcilerinden Hendek Spor’u misafir edecek. 
 
Lige yaptığı flaş transferlerle futbol kamuoyunu şampiyonluk havasına sokan Kırmızı-Beyazlılar’ın yıllardır hasret kaldığı 2.lige bu sezon artık merhaba demek istiyor. Batman Valisi Hulusi Şahin başta olmak üzere, şehrin önemli markalarının ve iş insanlarının kulübe  yaptıkları maddi ve manevi desteklerle çok daha güçlü ve iddialı bir ekip kuran Petrolspor’da hedef ve beklenti de oldukça büyük bir hal aldı.
 
Pandemi nedeniyle uzun süredir yoksun olduğu itici gücü taraftarlarını da bu sezon arkasına alarak, şampiyonluk yolunda camiayı heyecana bağlayan takımın, hem lig hem de kupada elde edeceği başarılar büyük merak konusu olmaya başladı. Kırmızı-Beyazlılarda takımın başına Teknik Direktör Zafer Hızarcı getirildi. Ligin kaliteli ve istatistik veri olarak önde gelen birkaç önemli isimlerini kadrosuna dahil eden Kırmızı-Beyazlılar’ın, yeni sezon öncesi kadrosunu şu isimlerle güçlendirdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler