Petrolspor, Silivri’de kayıp 1-0

Petrolspor, Silivri’de kayıp 1-0

Sezonun ilk maçında sahasında Karaköprü Belediyespor ile berabere kalan Batman Petrolspor, ilk deplasman maçında Silivrispor’a yenilmekten kurtulamadı.


Geçtiğimiz sezon ikinci ligden üçüncü lige düşen ve sahasında 6 maç aradan sonra ilk kez üç puan alan evsahibi Silivrispor, galibiyetin ardından büyük bir sevinç yaşadı. Karşılaşmayı, İstanbul ve çevre il ve ilçelerde bulunan çok sayıda Batmanlı taraftar da izledi. 90 dakika boyunca takımını destekleyen taraftarlar, maç sonunda üzüntüyle sahadan ayrıldı. Müsabakanın ilk dakikalarında Silivrispor kalesinde etkili olan Petrolspor defansının zaafını iyi değerlendiren Silivrisporlu oyuncu Eray, 6. dakikada ceza alanı içine kadar indi ve tek dokunuşla Petrolspor ağlarını havalandırdı.  İlk 15 dakika içinde Silivrispor üç gol kaçırırken Petrolspor ise bir net pozisyondan yararlanamadı. İlk yarı Silivri'nin üstünlüğü ile noktalandı. İkinci yarıya yine Petrolspor baskılı başladı. Beraberlik golü için rakip kaleye yüklenen konuk ekip Petrolspor, Silivri defansını bir türlü aşamadı. Atak bir oyun sergileyen Petrolspor, kalesinde de tehlikeler yaşadı. Zaman zaman sertleşen oyunda hakem 6 kez sarı kartını kullandı. Maçın 90. dakikasında Petrolsporlu oyuncu Halil Aşut, ikinci sarıdan kırmızı ile oyun dışı kaldı. Müsabaka Silivrispor’un 6. dakikada attığı tek golle tamamlandı. İkinci hafta sonunda bir puanlı Petrolspor, 12. sırada yer aldı.

Hakemler: Ahmet Balkan ***, Turhan Akbaş ***, Sabri Öğe ***
Silivrispor: Burak ***, Emre ***, Aytek ***, Selçuk***, Vahit **, Yunus *, Sertaç * (Dk. 85 Kadir *), Halil **, Taner **, Hüseyin Eray *** (Dk. 65 Metin **), Muhammed ** (Dk. 77 Gökhan **)
Petrolspor: Süleyman **, Nurullah ** (Dk. 63 Mustafa Emre **), Halil ** (Dk. 55 Burak Seres **), Bedri **, Mehmet *, Emrah *, Mertcan **, Erhan **, Samed (**, Celal *
Gol: Dk. 5 Hüseyin Eray (Silivrispor)
Kırmızı Kart: DK. 90 Halil (Petrolspor)
Sarı kartlar: Muhammed, Yunus (Silivri), Celal, Erhan, Halil, Emrah (Petrolspor)


Toplu sonuçlar
Artvin Hopaspor 0 - 0  Nazilli Belediyespor
Gebzespor 0 – 0 Hekimoğlu Trabzon
Nevşehir Belediye Spor 4 - 2  Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.
Tire 1922 Spor 3 – 1 Erzin Belediyespor
Kozan Belediyespor 2 – 0 Körfez Spor Kulübü
Ergene Velimeşe Spor 1 – 2 Şile Yıldızspor
K. Karaköprü Belediyespor 2 – 3 Yomraspor

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler