PETROLSPOR, SOMA'DAN 1 PUANLA DÖNÜYOR

PETROLSPOR, SOMA'DAN 1 PUANLA DÖNÜYOR

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor mutlak galibiyet için deplasmanda çıktığı Soma Spor maçından 1-1 berabere ayrıldı.
 
Karşılaşmanın 34. Dakikasında Soma Spor takımından Nurettin Çağlar ile 1-0 öne geçen ev sahibi takım, ilk yarıyı bu skor ile bitirdi.
 
İkinci yarıya daha istekli başlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz Batman Petrolspor karşılaşmanın 61. Dakikasında Sabahattin Usta ile beraberliği yakaladı. Karşılaşmada karşılıklı gelişen ataklar sonuç vermeyince maç 1-1 sona erdi.
 
“BİZİ YALNIZ BIRAKMAYANLARA TEŞEKKÜR EDERİM”
 
Karşılaşmanın son derece centilmenlik içinde geçtiğini belirten Petrolspor basın sözcüsü M.Emin Çelik, alınan 1 puana sevindiklerini ve kaçan 3 puana ise üzüldüklerini söyledi. Basın Sözcüsü Çelik yaptığı açıklamada; “Sahaya mutlak 3 puan için çıktık. Mağlup duruma düşmemize rağmen iyi bir maç çıkarıp, sahadan 1 puan ile ayrıldık. Öncelikle bizim önceki ve Manisa’nın yeni Valisi Sayın Ahmet Deniz Bey, hasta olmasına rağmen bizi yalnız bırakmadı. Bu soğuk havada takımı yalnız bırakmayan Sayın Valimize, tüm taraftarlarımıza, Batmanlı hemşerilerimize, sporcularımıza, teknik kadromuza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.
Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız. Güzel günleri hep birlikte göreceğiz.” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler