PETROLSPOR TARAFTARLARINI ÜZEN ÖLÜM

Batman Petrolspor Sevdalısı Metin Kölge Koronaya Yenildi.

Yaklaşık 25 yıldır İstanbul’da ikamet eden, Petrolspor taraftarlar derneği üyesi ve sıkı bir Petrolspor sevdalısı olan Batmanlı Metin Kölge, yakalandığı Koronavirüse yenik düştü.
 
Batman Petrolspor’un Marmara bölgesinde oynadığı tüm maçlarda takıma destek veren Servis şoförü, 44 yaşındaki Metin Kölge, geçtiğimiz hafta içerisinde yakalandığı Koronavirüs nedeniyle Bahçelievlerde hastaneye yatırıldı. Hastanede bir hafta yoğun bakımda tedavi gören Metin Kölge, koronaya yenilerek, hayatını kaybetti. İstanbul Batman Petrolspor Taraftarlar Derneği üyesi olan koyu Petrolspor taraftarı Kölge’nin cenazesi Batman’a getirilerek toprağa verildi. 
 
İstanbul,  Batman Petrospor Taraftarlar Derneği Başkanı Savaş Özalp, Kölge'nin çlümünden büyük üzüntü duyduklarını belirterek, yaptığı  açıklama da  “Ağabeyimiz, dostumuz Metin Kölge'yi kaybetmiş olmanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cana yakın mert, Batman ve Petrolspor sevdalısı bir değeri kaybetmek hepimizi derinden üzmüştür. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine sevenlerine ve dernek üyelerimize başsağlığı dilerim” ifadelerini kullandı.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler