PETROLSPOR, TPAO’YA DEVREDİLECEK

PETROLSPOR, TPAO’YA DEVREDİLECEK

2. Lige veda eden Batman Petrolspor’un TPAO’ya devredileceği açıklandı. Batman Valisi Ekrem Canalp, AK Parti  Batman Milletvekili  Ferhat Nasıroğlu ve TPAO Bölge Müdürü Mustafa Demir ile  birlikte Valilik Toplantı Salonunda yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelerek  Petrolspor  ile ilgili açıklamalarda  bulundu. 

 

Vali Ekrem Canalp, “En çok ehemmiyet verdiğiniz konu nedir derseniz, dün de söyledim, bugün de söylüyorum, her zaman da söylemeye devam edeceğim. Bıkmadan, usanmadan   söylediğim şey,  istihdamdır, refahtır, Batmanlıların zenginliğidir. Diğer konulara da ehemmiyet  vermeye devam etmekle mükellefiz. Bunlardan bir tanesi de spordur. Sporun içerisindeki her branşa şuanda destek veriyoruz.

Batman Petrolsporumuz  hepimiz açısından Batman açısından son derece kıymetli, hepimizin  üzerine titrediği spor kulübümüz. Şu anda devir ile ilgili herhangi bir problemimiz kalmadı.   En son yönetim kurulumuzla, Kulüp Başkanımızla  yapmış olduğumuz görüşme neticesinde  Batman Petrolspor’un TPAO’ya devri ile ilgili, artık herkesin nihai ve sözlü onay  verip aldığı, inşallah önümüzdeki haftalarda yapacağımız basın toplantısıyla, yönetim kurulu üyelerimizle beraber, Kulüp Başkanımızla beraber burada yapacağımız bir toplantıyla beraber, bunun resmi boyutunu da inşallah yürürlüğe koymak  mümkün olacaktır dedi.

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, “ Bu kentte bir sorun olduğunda, bu kentte yapılması gereken bir şey olduğunda hiç tereddüt etmeden, yapılması gereken icraatı zamanında yapacağız, adımı atacağız ve bu kenti hak ettiği yere taşıyacağız.

Petrolsporumuz da bizim için bir değerdir. Biz şuna inanıyoruz, imkanlar ve fırsatlar her zaman vardır. Yeter ki kendimize inanalım; yeter ki bu kent birbirine değer versin; yeter ki bu kent sahiplenilsin.  Bizim için bu kentin her alanında, her  konusunda, her probleminde sahiplenilmesi gereken  bir anlayış olacaktır” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler