Petrolspor yönetimi basınla bir araya geldi

Petrolspor yönetimi basınla bir araya geldi

Medical Park Batman Petrolspor yönetimi basın ile bir araya gelerek spor gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Kulüp Başkanlığını bırakan Ekrem Konaç, kulübü yeni alan İrfan Yurttaş’a teşekkür ederek takımın daha iyi yerlere geleceğini söyledi. Medical Park Hastanesi ek binasındaki toplantıya başkanlığı bırakan Ekrem Konaç, kulübü yeni devralan İrfan Yurttaş, Medical Park Hastanesi Müdürü Yavuz Selim Baş ve futbolcular katıldı.
 
TAKIMA DESTEK VERMELİYİZ
 
Medical Park Batman Hastanesi  Müdürü Yavuz Selim Baş, iyi günde kötü günde takıma destek verilmesi gerektiğini belirterek, Medical Park sponsorluğu üst lig takımlarda olurdu. Biz yaptığımız girişimlerden sonra Petrolspora destek çıktık. İnşallah takımda sportif anlamda toparlar. Bu takım şehrin değeridir” dedi.
 
SPONSORLUK ÖNEMLİ
 
Kulübü bırakan Ekrem Konaç: “Medical Park sağlık sponsorluğu ve maddi destekleri var. 500 bin TL’ ye yakın sponsorluğu kapsıyor. Ameliyat muayene her türlü imkan sağlanıyor. Maddi değerinin yanında manevi destek var. Sponsorluk önemli. Kulübün geliri var. Ancak gelir gider arasında çok fark var. BATSO öncülüğünde bir çalışma yapılıyor. Bu çalışma kulübün hayrına olur. Kulübe sahip çıkılırsa daha iyi yerlere gelir. Bu kulüp Batmanındır. Takım çok yakında iyi yerlere gelecek.  Şehir birlik olsun. Medical Park ismini Petrolspor’un önünde gördüğümüze gurur duyuyoruz” diye konuştu.
 
Takımı devralan İrfan Yurttaş ise: “Öncelikle takımın hissedarıyım. Tarık hocamızın da katkısı var. Yönetimsel bazda henüz tamamlanmış bir süreçte değiliz. Bizde sürecin tamamlanmasını bekliyoruz. Ondan sonra belki daha ayrıntılı konuşuruz. Takımı ayakta tutmak için maddi açıdan bir takım projelerimiz var. Maliyetli bir süreçtir. Kaynaklarımıza göre hareket edeceğiz. Bizim açıdan tamamlanmamış bir süreç var. Onun için kesin bir şey söyleyemeyiz. Durum netleşsin ondan sonra harekat edeceğiz. Medical Park ailesinin sponsorluk sözleşmesi bizi sevindirdi” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler