POLAT: STK’LARIN ÇABALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ…

ABDULBAKİ POLAT: STK’LARIN ÇABALARINI TAKDİRLE KARŞILIYORUZ…

GELECEK Partisi Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat STK’ları ziyaret kapsamında MEMUR-SEN, SAĞLIK-SEN VE yedi hilal derneklerini ziyaret etti.
 
İlimizle ilgili eğitim, sağlık ve sendikal hakların konuşulduğu ziyarette düşüncelerini belirten Polat, Çalışmalarını yakinen takip ettiğim sivil toplum kuruluşlarımızın çabalarını takdirle karşıladığını ve kendilerine teşekkür ettiğini belirtti.
 
Sendikaların ve derneklerin karar verme mekanizmasının en önemli aktörleri olduğunu söyleyen Polat, Sivil toplum kuruluşları bizim doğru kararlar vermemizde etkin olduğu gibi halkın sorunlarını öğrenmemizde ise hem gözümüz hem de kulaklarımızdır dedi.
 
GELECEK Partisi olarak STK'lara verdikleri öneme değinen Polat, Batman’ın sorunlarının çözümü noktasında STK'larla birlikte beyin fırtınası gerçekleştirmeyi çok önemsediğini ve bu kapsamda ziyaretler gerçekleştirdiğini vurguladı.
 
GELECEK Partisi il başkanı Abdulbaki Polat, Sivil toplum kuruluşlarının ötekileştirmeden, özgürce ve bağımsız bir şekilde liyakati merkeze alarak ve gönülden çalışarak ilimizi her yönüyle daha üst seviyeye çıkarabileceklerini belirtti.
 
Ziyaret ettiği tüm başkanları çalışmalarından dolayı tebrik eden Polat, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın her zaman başarı getireceğini vurguladı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler