POLYMAX BATMAN’DAN SONRA DİYARBAKIR’DA

POLYMAX BATMAN’DAN SONRA DİYARBAKIR’DA DA İDDİALI

Son yıllarda artan araç kaplama sektöründe, Batman aranan iller arasında yer alıyor.

Araç kaplama ve cam filminde Batman’da öncü firma olan Polymax, çevre illerden gelen talep üzerine Diyarbakır’da yeni şubesini hizmete sundu. Batman’da araç kaplama denince ilk akla gelen firma olan polymax deneyimli ekibi ve titiz çalışmlarıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmetleriyle, gün geçtikçe adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

BATMAN MARKASI DİYARBAKIR’DA HİZMETTE

Polymax işletme mÜdürü Mehmet Öztürk konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları ifade etti Öztürk “Polymax bir batman firmasıdır. Batman’da yaklaşık 20 yıldır bu sektörün içindeyiz. Araç kaplama işine başladığımız günden beri, müşteri memnuniyeti bizleri işimiz daha çok severek ve daha büyük titizlikle yapmaya yönlendirdi. Araç kaplama ve cam filmi konusunda, deneyimli personel ile birlikte kaliteli malzeme kullandığımızdan, her zaman yaptığımız işin arkasında durduk. İş yerimizde yapılan hizmetlerimize garanti veriyoruz. Müşterimize sunduğumuz garanti hizmet, müşteri sayımızı gün geçtikçe artırmaktatadır. Sadece Batman değil komşu illerden de bizlere çok sayıda müşteri geliyor. Diyarbakır’dan fazla rağbet geldiği için, çok ta talep edildiği için, oraya bir şube açtık. Diyarbakır şubemiz bu hafta hizmet vermeye başladı.  Bize bir çok ilden teklif geliyor. Şube sayımızı fazla artırma tarftarı değiliz. Kalitmezden ödün vermeden kontrollü bir şekilde büyümek istiyoruz. “

POLYMAX SEKTÖRDE İDDİALI

        Polymax İşletme Müdürü Mehmet Öztürk konuşmasının devamında şunları söyledi. “Araç kaplamada Batman, Diyarbakır ve bölgenin en iyisi olduğumuzu iddia ediyoruz. Müşteri memnuniyeti ve güvenden sonra, kalite ve titiz işçiliğimizle hizmetimizi sürdüreceğiz.” Haber (Faruk Çiftçi)

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler