“RADYO YÜKSEL” BÖLGEDE 1 NUMARA

Radyo Akademi Ödülleri yarışmasında Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kategorisinde RADYO YÜKSEL Birinci Seçildi.

“RADYO YÜKSEL” BÖLGEDE 1 NUMARA

          Radyo Akademi Ödülleri yarışmasında Güneydoğu Anadolu Bölgesi Kategorisinde RADYO YÜKSEL Birinci Seçildi.

          Bu sene üçüncüsü düzenlenen, Radyo Akademi Ödülleri töreninde, 2016 yılının en başarılı radyoları, programcıları ve tematik radyoları ödüllerini aldı.

Kral TV de canlı yayınlanan ve tiyatro sanatçısı Behzat Uygur’un sunumuyla icra edilen törende, sosyal medya üzerinden yapılan oylamalarla başarılı bulunan kişi ve kurumlara ödülleri takdim edildi.

  RADYO YÜKSEL BÖLGE BİRİNCİSİ

           Yapılan oylamalarla 2016 yılının “ Bölgesel Yerel Türkçe Müzik Radyosu “ kategorisinde bulunan Güneydoğu Anadolu bölgesi radyoları arasında bulunan   “ RADYO YÜKSEL “  en fazla oyu alarak ödül almaya hak kazandı.

İstanbul Cemal Reşit Rey Konser salonunda yapılan ödül törenine Radyo Yüksel Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel ÇİFTÇİ  ve Dj Eso katıldı.

KRAL TV   EKRANLARINDAN  BATMAN  SELAMI

       Kral Tv’de canlı yayınlanan ödül gecesinde, Bölgesel Yerel Türkçe Müzik radyosu kategorisinde Bölge birincisi seçilen RADYO YÜKSEL ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Radyo Yüksel Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Çiftçi, Kral Tv ekranlarında yaptığı konuşmada ;

  “  Batman’dan herkese selam getirdik, herkese selam olsun. Bu geceyi organizede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Herkese teşekkür ediyor, iyi akşamlar diliyorum. “   dedi.

RADYO YÜKSEL’DEN  TEŞEKKÜR

  Radyo Yüksel Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel ÇİFTÇİ  yaptığı açıklama da şunları söyledi :

              “ Güneydoğu Anadolu bölgesinde bulunan tüm radyolar arasından sıyrılarak zirveye çıkmak kolay bir iş değil.. Bu başarı bireysel de değil. Bu başarılar ekip çalışması sonucu elde edilir.Bu başarıda öncelikle tüm Radyo Yüksel programcılarının emeği , katkısı ve çabası vardır.  

    Ödül bizleri çok mutlu etti. Orada Batman’ın  anons edilmesi bizleri mutlu etti.  Ödülü büyük bir heyecanla aldık. Ama  bu ödül bizleri şımartmayacak,  işimizi daha  ciddi , daha severek yapmaya  ve yayın kalitemizi artırmaya  vesile olacak İnşallah.

            Bu vesile ile, bu ödülü almamızda katkısı ve emeği olan tüm ekibimize, Batman’da , bölgede. Yurt içi ve Yurt dışındaki dinleyici ve sevenlerimize, dost, akraba ve arkadaşlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyor ve iyi ki varsınız diyorum.

             Çiftçi açıklamasının devamında  “  Bu ödülün özellikle bölgemizin ve genelde ülkemizin acil ihtiyacı olan barış , kardeşlik ve huzurun tesisine vesile olmasını temenni ediyorum “ dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler