REFÜJLER ÇİÇEKLENDİRİLDİ

REFÜJLER ÇİÇEKLENDİRİLDİ

KAVŞAK VE PARKLARDA YAZ ÇİÇEKLERİ EKİMİNE BAŞLANDI
 
Belediyemiz, kent merkezinde bulunan dönel kavşak, refüjlere değişik renk ve türden mevsim çiçeği ekimine başladı.
 
Batman Belediyesi binası önünden başlayarak Atatürk Bulvarı, Turgut Özal Bulvarı’ndan Batman Park AVM önündeki kavşağa kadar mevsime uygun çiçek ekimine başlayan Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kadife Çiçeği, Yasemin, Gül, Petunya ve Vinka gibi mevsim çiçekleri ekimi gerçekleştiriyor.
 
Kışlık çiçeklerin yerine yazlık çiçeklerin ekimine başlandığını ifade eden belediye yetkilileri, yapılan çalışma ile Batman’ı farklı bir ambiyansa büründüreceklerini kaydetti.
 
 
Çiçek ekim işlemlerinin belediyemiz sınırları içerisinde bulunan tüm dönel kavşak, refüj, cadde ve bulvarların yanı sıra parklarımızda da ekileceğini kaydeden yetkililer: “Çiçeklendirme çalışmalarımızı 7’şer kişilik gruplar halinde 14 ekiple aralıksız devam ediyoruz. Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle park ve bulvarlarda; çim ekme ve biçme çalışmalarını sürdürüyorduk. Belediye envanterine kazandırdığımız yeni çim biçme ekipmanlarımızla da Atatürk Parkı’ndaki çimleri biçiyoruz. Kent merkezi dışından ilimizi ziyaret eden ve edecek konuklarımız için görsel bir şölen sunmayı hedefliyoruz” dediler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler