Rezan Batman’ı Türkiye Dart Şampiyonasında Temsil Edecek

Rezan Batman’ı Türkiye Dart Şampiyonasında Temsil Edecek

Karatay Ortaokulu Öğrencisi Rezan Yavuz Antalya ilinde yapılacak olan Türkiye Dart Şampiyonası 5. Ayak maçı için Antalya iline gitti.

Antalya ilinde yapılacak olan Şehid Demet SEZEN Türkiye Dart Şampiyonası 5. Ayak maçına katılmak için Batman’dan Antalya iline giden Karatay Ortaokulu Öğrencisi Rezan Yavuz şampiyonada yıldız erkekler kategorisinde yarışacak. Yıldız erkekler kategorisinde ilk defa ilimizi temsil edecek olan Karatay Ortaokulu Öğrencisi Rezan Yavuz Batmana derece alarak dönmek istediğini söyledi.

Dart Antrenörü Ömer Durmaz hareket öncesi yaptığı açıklamada; “Karatay Ortaokulu Öğrencisi Rezan Yavuz Antalya ilinde yapılacak olan Türkiye Dart Şampiyonası 5. Ayak maçında ilimizi temsil eden ilk sporcumuz olacak. Hedefimiz sporcumuzun Batmanı en iyi şekilde temsil ederek batmana derece alarak dönmesidir. Yürüttüğümüz çalışmalarda katkılarından dolayı vali Ahmet Deniz, Batman Gençlik Spor İl Müdürü Halil Eren’e teşekkür ediyor. Batman spor akademisi kulübü ve derneği dart antrenörü olarak sporcumuza başarılar diliyorum” diye konuştu.

getiren emniyet mensuplarımız, insan hak ve hukukuna saygılı, vatandaşa karşı hoşgörülü, güler yüzlü ve yardımsever olmasıyla da milletimizin gönlünde taht kurmuştur. Kamu düzeninin sağlanmasında polis teşkilatımızın rolünü göz ardı etmek mümkün değildir. Türk polisi canı pahasına görevini başarı ile sürdürerek bu şanlı tarihe sahip olmuştur. Vatandaşlarımızın bu bilinçle polis teşkilatına olan destekleri her geçen gün artmaktadır. 172.Kuruluş yıldönümü vesilesiyle, Türk Polis Teşkilatımızın gününü kutluyor, şehit olan polislerimize Allah’tan 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler