Rüzgar Koleji Dezenfekte Edildi

Coronavirüse karşı Rüzgar Koleji Dezenfekte Edildi

Batman’da Siirt Çevreyolu 5. Km Nargaz Karşısında faaliyette olan Rüzgar Koleji eğitim kampüsünde salgın hastalıklara yönelik önlemler arttırılırken kurumun mevcut temizlik kadrosuna ek olarak dezenfekte işlemi için profesyonel firmalardan da hizmet alımı gerçekleştirilerek önlemler arttırıldı.

Paniğe gerek olmadığını ifade eden Uzman Eğitimci Cuma Dişikırık doğru bilgilerin anlık olarak Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandığını hatırlatarak yetkililerin uyarılarının dikkate alınmasın gerektiğini ifade etti.

Bütün dünyayla birlikte Türkiye gündeminde birinci sırada yer alan Korona virüsten korunmak amacıyla Rüzgar Koleji, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının ön gördüğü şekilde gerekli önlemleri aldı.

Kolejde temizlik ve dezenfekte çalışmalarının yapıldığını belirten Uzman Eğitimci Dişikırık, “Kurumlarımız genelinde akademik takvime bağlı olarak özellikle mevsimsel ve salgın hastalıklara yönelik öğrencilerimiz geçmişte olduğu gibi bu günde sürekli konunun uzmanları tarafından bilgilendiriliyor. Diğer taraftan kurum genelinde sürdürülen temizlik ve dezenfekte çalışmalarımıza profesyonel kurumlardan destek alınarak önlemlerimizi arttırdık. Sağlık Bakanlığı’ndan onaylı profesyonel bir firma tarafından tıbbi ekipmanlarla endüstriyel temizlik ürünleri kullanılarak okullarımızın her köşesi; sınıflar, koridorlar, yemekhaneler, lavabolar, kütüphane, spor salonları, konferans ve toplantı salonları dahil diğer ortak kullanım alanları, duvarlar, kapı kolları temizlendi. Sınıflar düzenli olarak havalandırılmaktadır. Temizlik ve dezenfekte süreci günlük olarak ayrıca uygulanmaya devam edecektir.” dedi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler