Rüzgar Koleji, Memur Sen ile protokol imzaladı

Rüzgar Koleji, Memur Sen ile protokol imzaladı

Batman’da 2020-2021 eğitim öğretim yılı için faaliyetlerine devam eden Rüzgar Koleji Batman’daki en önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından biri olan Memur-Sen ve bünyesinde ki 11 Sendika üyelerine ve çalışanlarına indirim protokolü imzaladı.
 
Finlandiya Eğitim Modeli ile 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında Anasınıf, İlkokul ve Ortaokul olarak Batman’da da faaliyet gösterecek olan Rüzgar Koleji, deneyimli ekibi ile şehrin eğitimine katkı sunmaya hazırlanıyor. 
 
Genel Müdürlüğünü Eyyup Konak, PDR ve Rehberlik Servisi Danışmanlığını Özge Oçak Yalçınkaya’nın yaptığı Rüzgar Koleji “Değerler ve Akademik Başarını Merkezi” ile öğrencilerini buluşturmayı hedefliyor. 
 
Sektöre iddialı giren Rüzgar Koleji özellikle memurlar için özel çalışmalar yapmak adına Memur-Sen ile bir protokol imzaladı. 
Memur Sen Batman şubesi il Başkan Yardımcısı M. Sıddık Aslanlı ile imza altına alınan protokolde sendika çalışanlarına ve üyelerine %10 indirim uygulanacak. Her şey Dahil Eğitim, Yemek, Kıyafet, Kitap ve Servis fiyatlarında Memur Sen üyelerine %10 indirim haricinde banka Ots ve Kredi Kartına 10 Taksit imkanının da sunulduğu belirtildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler