SAADET PARTİSİ SEÇİM LOKALİ AÇTI

SAADET PARTİSİ SEÇİM LOKALİ AÇTI

 
 
       Saadet Partisi seçim karargahı açılışı ve aday tanıtımı yaptı.
       Saadet Partisi Batman İl teşkilatı önceki gün 2000 İş Merkezi altında seçim karargahı açtı.  Açılışta  Belediye Başkan adaylarını tanıtıldı. 
 
FIRAT “ İKTİDAR DOMATES VE SALATALIK SATMAYA BAŞLADI”
 
 Burada konuşan İl Başkanı Mehmet Fırat, “ 10 Mart 2019 Pazar, hem Saadet Partisi için hem Batman için tarihi bir gündür. 
      Neden? 
Çünkü bugün çok hayırlı kararların, çok önemli kararların alınacağı bir seçim organizasyon merkezini kuruyoruz.
17 yıldır sindirildik. 17 yıldır 80 milyon insanın başına bir karabasan gibi çöken AKP iktidarı bitirdi bizi. 
Ak Parti iktidarı, ülkede satacak kurum ve fabrika kalmayınca, salatalık ve domates satmaya başladı. Saadet Partili belediyelerin 1 Nisan’da iktidar olduğunu görmek dileğiyle hepinizi Allah’a emanet ediyorum” dedi. 
 
IŞIK “KENDİNİZ YAŞIYOR VE GÖRÜYORSUNUZ”
 
Belediye Başkan Adayı İlhami Işık da, “ Benim aslında size söyleyebileceğim çok fazla şeyim yok. Çünkü kendiniz yaşıyorsunuz, görüyorsunuz ve duyuyorsunuz zaten. Ömrümün bu döneminde yaşadığım kadar bir korkuyu, bir endişeyi, bir kaygıyı, bir sessizliği, bir güvensizliği hiç yaşamadım. Bizim coğrafyamız çok acılar yaşadı ama hiçbir zaman bu dönem kadar birbirimize güvensizlik yaşamadık. 
 
IŞIK “EDİ BESE AK PARTİ”
 
Biz dostluğu bozmadık; hiç fitneye neden olmadık; biz yüreğimizle ,  gözümüzle insanlara olan inancımızı söylemekten, kardeşliği, dostluğu söylemekten başka hiçbir şey yapmadık. Siz bu ülkeye bir korku imparatorluğu inşa ettirdiniz. 31 Mart akşamı Saat 21.00’de  “ Edi bese” diyecekler, “ Edi bese Ak Parti” diyecekler” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler