SALİH GÜNAYDIN İMAM HATİP LİSESİ£NE ZİYARET

İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’a ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Veysel Direk ve Şube Müdürü Abdurrahim Kusen eşlik ettiler.

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Merhum Eğitimci Salih Günaydın’ın isminin verildiği Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesini ziyaret edip okul hakkında idarecilerden bilgi aldı.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Merhum Eğitimci Salih Günaydın hatırasına oluşturulan köşeyi ve Beste-i Kadim Dini Musiki sınıfını ziyaret edip okulda yapılan çalışmalar hakkında idarecilerden bilgi aldı.
 
Yaşamış olduğu sağlık problemleri sonrası 3 Ekim 2020 tarihinde vefat eden Merhum Eğitimci Salih Günaydın’ın ismi Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesine verildi.
 
Öğretmenlik mesleğine 1973 yılında öğretmen olarak başlayan ve 1975 yılında kurulan Batman İmam-Hatip lisesinde kurucu müdür olarak görev yapan Merhum Eğitimci Salih Günaydın, 1980-1982 yılları arası Batman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 1993-1994 yıllarında Batman Lisesi Müdürlüğü, 1994-2000 yılları arası İmam Hatip Okulu Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
 
Merhum Eğitimci Salih Günaydın’ın isminin bir okula verilerek yaşatılması ailesi, öğrencileri ve Batmanlılar tarafından memnuniyetle karşılandı.
 
 
İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’a ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Veysel Direk ve Şube Müdürü Abdurrahim Kusen eşlik ettiler. (Haber Merkezi)
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler