SALİH GÜNAYDIN’IN KÜTÜPHANESİ

SALİH GÜNAYDIN’IN ADINA KÜTÜPHANE AÇTILAR

Geçtiğimiz Ekim ayında vefat eden eğitimci Salih Günaydın’ın ismi  Gercüş'ün Koçak köyünde bulunan okula açılan kütüphaneye verildi.

Bir Kalp Bin Umut Dernek Başkan Yardımcısı ve ayrıca Rahmetli Salih Günaydın'ın yeğeni olan Ceylan Günaydın; Salih Günaydın'ın ismini yaşatmak için Adına Afrika’da su kuyusu açtıklarını, bu kez de adını memleketi olan Gercüş’te Koçak köyünde bulunan okula açılan kütüphaneye verdiklerini söyledi.

Emeği geçen herkese teşekkür eden Günaydın “amacımız sadece kütüphane kurup oradan ayrılmak değil, çocuklarla vakit geçirmekte bizim gönüllülük işimiz diye konuştu. Koçak köyünde çocukları kütüphanelerine kavuşturduk. Bot, mont, atkı, bere dağıtımlarımız oldu. Oyuncak hediyelerimiz oldu. Pamuk şeker, çikolata, tatlı ikramlarımız oldu. Çocukları doyasıya eğlendirdik” dedi.

Ayrıca Dernek Başkanı Veysi Mercimekçi de yaptığı açıklamada “şimdiye kadar bu bölgenin çocuklarının okuyabilmesi için ekip olarak hiç durmadan ilk günkü şevkle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Bu bağlamda ekip arkadaşlarımız ile 50. Kütüphanemizi kurmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Burada öncelikle ekip arkadaşlarım olmak üzere dünyanın dört bir tarafından bizlere destekler sağlayan gönüllü dostlarımıza teşekkür ederken, Kütüphanemizin açılışına Katılım sağlayan Gercüş Belediye Başkanı Sayın Gündüz Günaydın’a ve katılım sağlayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler