Şehit Abdullah Tayyip Olçok Kütüphanesi’nin açılışı yapıldı

Şehit Abdullah Tayyip Olçok Kütüphanesi’nin açılışı yapıldı

Vali Ahmet Deniz, ilimiz merkez Fatih Ortaokulu’nda 15 Temmuz Şehidi Abdullah Tayyip Olçok adına yapılan ‘Şehit Abdullah Tayyip Olçok Kütüphanesi’nin açılışını yaptı.
 
Valiliğimizim destekleriyle Batman Belediyesi ve Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesinin işbirliğiyle yapılan kütüphanenin açılış törenine Vali Deniz’in yanı sıra Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Şehit Abdullah Tayyip Olçok’ın Annesi Nihal Olçok, kamu kurum yöneticileri, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
 
ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE AÇTILAR
 
Kütüphanenin açılışını şehidin annesi Nihal Olçok ve öğrencilerle birlikte gerçekleştiren Vali Deniz, kütüphanede incelemelerde bulunarak, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vatanın birliği için canı pahasına mücadele eden şehitlerimizin hakkının ödenmesinin mümkün olmadığını ifade eden Vali Deniz, “15 Temmuz hain darbe girişimine karşı canını ortaya koyan şehitlerimizi asla ve asla unutturmamalıyız. Çünkü onlar, hainlere fırsat vermediler. Bu milletin büyüklüğü de buradadır. Gençlerimiz de onları hissederek ve yaşayarak ülkemizi daha ileriye götüreceklerine inanıyorum” diye konuştu. Daha sonra okullun öğretmenleriyle bir araya gelen Vali Deniz, kendileriyle bir süre sohbet ederek, yürüttükleri eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
 
NİHAL OLÇOK VALİ DENİZ’İ ZİYARET ETTİ
 
Oğlu adına yapılan kütüphane açılışına ve 15 Temmuz konulu panele konuşmacı olarak katılmak üzere ilimize gelen Nihal Olçok, Vali Ahmet Deniz’i ziyaret etti. Makamında Nihal Olçok ile bir süre sohbet eden Vali Deniz, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, kendilerine teşekkür etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler