Şeker Hastalığından Ameliyatla Kurtuldu

Hastaneye Şeker hastalığı şikâyeti ile başvuran 50 yaşındaki Cuma Sevim’e Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Turgay Demir ve ameliyat ekibi tarafından şeker hastalığı ameliyatı yapıldı.

9 yıldır şeker hastasıydı

Ameliyat hakkında bilgi veren Dr. Turgay Demir, “Hastamızın 9 yıldır ilaç kullanmasına rağmen kontrol altına alınamayan Şeker Hastalığı vardı. Ameliyata engel bir durumu olmadığına karar verdikten sonra ameliyatını yaptık. Ameliyattan 3 ay sonra kan şekeri 370’den 138’e geriledi, HbA1c (3 aylık ortalama kan şekeri değeri) 13,1’den 7,1’e geriledi. Hastamız 22 kg zayıflayarak fazla kilosundan kurtuldu. Hastamızın midesinin bir kısmını aldık ve ince bağırsağının son kısmını midesi ile birleştirdik. Şeker hastalığını ince bağırsakların son kısmından salgılanan GLA-1 hormonunun kandaki seviyesini arttırarak tedavi ettik. Ameliyattan sonra hastamızın şeker hastalığı geçti.’’  dedi.

Şeker hastalığının ameliyat ile geçeceğini bilmiyordum

Cuma Sevim şeker hastalığından kurtulmuş olmanın sevincini şöyle paylaştı, “9 yıldır şeker hastalığından çok çekiyordum. Batman Bölge Devlet Hastanesine başvurdum. Şeker hastalığımın ameliyat ile düzelebileceğini öğrenince çok şaşırdım. Doktorumun ilgisi ve samimiyeti beni ameliyat olmaya ikna etti. Ameliyatım yapıldı ve şeker hastalığından çok şükür kurtuldum. Allah doktorumdan ve emeği geçen herkesten razı olsun’’ dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler