SGK ARAZİSİ TAHSİSİ

Özdemir İluh Devlet Hastanesinin yanında bulunan 1005 m²lik SGK’ya ait arsanın SGK ve Sağlık Bakanlığı ile yaptıkları görüşmeler sonucunda Batman İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edildiğini açıkladı.

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir İluh Devlet Hastanesinin yanında bulunan 1005 m²lik SGK’ya ait arsanın SGK ve Sağlık Bakanlığı ile yaptıkları görüşmeler sonucunda Batman İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edildiğini açıkladı. Milletvekili Özdemir, “Hastanenin yanında bulunan arsanın SGK tarafından satışa çıkarıldığını öğrendiğimiz andan itibaren bu arsanın da sağlık tesisi olarak değerlendirilmesi için girişimlerimiz oldu.

Yaptığımız görüşmeler neticesinde talebimiz olumlu sonuçlanarak hastane yanındaki arsa Batman İl Sağlık Müdürlüğümüze tahsis edildi” dedi.  Tahsis işlemiyle birlikte İluh Devlet Hastanesinin büyütülerek yatak kapasitesinin artırılmasının önünün açıldığını belirten Milletvekili Özdemir, “İlimize sağlık alanında çağ atlatacak olan projelerimizin devamı için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler