SICAK HAVALAR "SU" SATIŞLARINI ARTIRDI

SICAK HAVALAR "SU" SATIŞLARINI ARTIRDI

Batman ’da hava sıcaklıkları su satışlarını artırdı. Yaz döneminde hava sıcaklıklarının zaman zaman 40 dereceye çıktığı Batman ’da son bir haftadır ' su' satışları arttı.
Sıcakların artması ile birlikte cadde ve sokaklarda çocuk büyük seyyar su satıcıları şehrin dört bir yanında kaldırımlarda su satıyor.
 
Batman’da hava sıcaklıkları  su satışlarını artırdı. Yaz döneminde hava sıcaklıklarının zaman zaman 40 dereceye çıktığı Batman'da son bir haftadır  su satışları arttı.
Ev ve iş yerlerinde kullanılan damacana suya talep, sıcaklıkların etkisini daha da fazla hissettirdiği Temmuz ayı başı ile su satışlarını da artış gözlendi.
Batman ’da  su satışı yapan Esnatlar, “Haziran ayı ile birlikte satışlarında artış olduğunu belirtti.  sıcak havaların 40 derecelere varması işlerimizi oldukça olumlu etkiledi. Özellikle biz son bir haftadır akşamları dahi  satış yapıyoruz . Su satışlarında geçen aya göre yüzde 25 bir artış gerçekleşti. Talebi karşılamaya çalışıyoruz.” dedi.
 
İnsanların doğal kaynak suyuna önem vermesinin, kentte hazır su tüketme bilincinin oluşmasının kendilerini mutlu ettiğini anlatan Yetkili , işlerinin bugünlerde iyi olduğunu söyledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler