ŞIRDANCI MEHMET AÇILIŞINDA İZDİHAM

Şırdancı Mehmet’in Güneydoğu’daki ilk şubesi Batman’da açıldı

İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve Zahide Yetiş katıldığı fenomen Şırdancı Mehmet’in Batman’daki şubesinin açılışında izdiham oluştu. Birçok sosyal medya fenomeninin de katıldığı açılışta kurbanlar kesildi. 
 
 
Dualarla gerçekleştirilen şube açılışına ünlü İlahiyatçı Prof Dr. Nihat Hatipoğlu, sunucu ve televizyon programcısı Zahide Yetiş, birçok fenomen isim ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Özellikle gençler ünlü konuklarla foto çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Bu yoğun ilgi zaman zaman küçük çapta izdihama yol açsa da, "Şırdancı Mehmet" usta şubesi dualarla açıldı.
 
ZAHİDE "BATMAN'A VEFA BORCUNU ÖDEDİ"
 
Konuşmasına "Merhaba Batman" diyerek başlayan ünlü sunucu ve televizyon programcısı Zahide Yetiş kendisini Türkiye’nin dört bir yanında şırdan severlerle buluşturduğu için fenomen Şırdancı Mehmet Sur'a teşekkür etti. Ünlü Şırdancı Mehmet Sur, iş yeri açmakla Batman’a vefa borcunu ödediğini belirtti.
 
HATİPOĞLU "BATMAN'IN HER ŞEYİ GÜZEL"
 
Ünlü İlahiyatçı Prof Dr. Nihat Hatipoğlu, “Batman'ın her şeyi güzel. İnsanı güzel, havası güzel, gelişmesi güzel.  Şu anda bulunduğumuz cadde gerçekten çok güzel ve muhteşem bir cadde.  Yapımında emeği geçen herkesten Allah razı olsun” diye konuştu. Konuşmalardan sonra Prof. Dr Hatipoğlu öncülüğünde yapılan duadan sonra Şırdancı Mehmet şubenin açılış kurdelesi kesildi. Ve gelen misafirlere şırdan ikram edildi.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler