Şoför adayları kura ile belirlendi

Şoför adayları kura ile belirlendi

Batman’da toplu taşıma ihtiyacı konusunda hissedilen eksikliği gideren Belediye Halk Otobüsü filosuna eklenen yeni otobüslerde görev yapacak şoförler için belediyede 3. Noter huzurunda kura çekildi.

60 KİŞİ KURA İLE BELİRLENDİ

Kura çekimi programında Belediye adına İşletme İştirakler Müdür Vekili Adnan YÜRÜK, İnsan Kaynakları Müdürü Şirin Yavuz, Başkan Danışmanı Zeki Şaşmaz ve şoför adayları katıldı. Yüklenici firma tarafından hizmet alımı kapsamında alınacak şoförler için 108 kişi başvuruda bulunmuştu. Yüklenici firma tarafından belediye personeli nezaretinde mülakat ve test sürüşüne tabi tutulan başvurucular arasından ön elemeden başarı ile geçen 82 şoför adayı kura çekim töreninde hazır bulundu.

İŞ BAŞI PAZARTESİ GÜNÜ

Saat 14.00’da yüklenici firma yetkililerinin katılımı ve 3. Noter yetkililerinin gözetiminde Belediye konferans salonunda çekilen kurada, 40 asil 20 yedek olmak üzere 60 kişinin ismi kura ile belirlendi. Kurada çekimi sonucunda 40 kişilik listede yer alan isimlerin pazartesi günü, yeni alınan Belediye halk otobüslerinde görev başı yapacağı açıklandı

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler