SOHBET, MÜZİK VE ŞİİRLİ HASBİHAL

SOHBET, MÜZİK VE ŞİİRLİ HASBİHAL

Batman Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan etkinliklerinin 7. gününde iftar programının konuğu Türkiye’nin sevilen sanatçılarından İkbal Gürpınar’dı.
 
Dini sohbetleri ile televizyonların sevilen sanatçılarından ‘İkbal Gürpınar ile Hasbihal’ programı 22 Mayıs akşamı sevenleriyle buluştu. Atatürk Parkı’nda iftar programıyla başlayan Ramazan ayı etkinlikleri, iftar yemeği ve çeşitli ikramların ardından ‘İkbal Gürpınar ile Hasbihal’ programı yağmura rağmen devam etti.
 
Gürpınar hayranları gecenin geç vaktine kadar, yağan yağmura rağmen sanatçıyı yalnız bırakmadı. Programı Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Aydın da izledi. Gecenin finalinde sahneye çıkan Gürpınar, konsere yoğun ilgi gösteren Batmanlılarla gecenin geç saatlerine kadar şiir okudu, dini sohbet edip, sevenlerinin sorularını yanıtladı.
 
Ramazan etkinlikleri kapsamında organizasyonda emeği geçen Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY ve ekibini kutlayan Gürpınar, gecenin sonunda vatandaşların fotoğraf isteklerini geri çevirmedi. Konser sonunda Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abidin BİNGÜL, Gürpınar’a teşekkür ederek çiçek ve at başı maketi takdim etti. Gürpınar konserin ardından kitaplarını imzaladı ve çeşitli hediyeler dağıttı. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler