SONGUR’DAN BABACAN’A ANLAMLI HEDİYE

Batman DEVA Partisi kurucu heyeti içerisinde yer alan 28 yaşındaki genç siyasetçi Turan Songur, davet edildiği Ankara’da, Partilerinin Genel Merkezinde Genel Başkanları Ali Babacan’a sürpriz bir hediye verdi.

Geçen hafta Batman İl Başkanı ve kurucu heyetin açıklanmasının ardından, yüzlerce aday içerisinde ilk 5 isim arasına girmeyi başaran genç siyasetçi Turan Songur, Babacan ve komisyonla ileriye dönük olumlu ve verimli bir görüşme sağladı. İl Başkanı ve Kurucu heyetin belirlenmesinden sonra, yetki belgesini alan Songur, programın sonunda, “Size Petrol’ün başkenti Batman’dan sıcakkanlı, dürüst, ilkeli, çalışkan ve dürüst Batman halkımızın selamlarını ve onların adına da ilimizi simgesi olan Petrol Maketini takdim ediyorum’ diyerek tüm gözleri üzerine çevirdi. DEVA Partisi kurucu heyetinden Turan Songur; “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Av. Mehmet Emin Ekmen’e, Bölge sorumumuz Sayın İkram Dinçer’e, İl koordinatörümüz Sayın Muhammed Seyda İkbal’e ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Genç yaşımızda bize sonsuz güvenip destek verenleri ve bize referans olanları mahcup etmeyeceğiz. Batman’da güçlü bir yönetim oluşturup çalışmalarımıza başlayacağız. Bütün Batman halkını DEVA Partisine üye olmaya ve sorumluluk almaya davet ediyorum.” diye konuştu.

BABACAN, BATMANLILARA SELAM SÖYLEDİ

Petrol Maketi plaketini alan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, kurucu heyet içinde bulunun Turan Songur’a anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür ederek, bütün Batman halkına selam söyledi. Babacan; “Batman’ımızın simgesi olan Petrol maketini en güzel yerde sergileyeceğim. Aldığım en güzel hediyelerden bir tanesi. İl Başkanımızı ve kurucu heyetimizi Batman halkına teslim ediyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun. Onlara güveniyoruz.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler