SOSYAL MESAFEYİ SAĞLAMAK ÜZERE ZABITA MASALARI BİRBİRİNE KELEPÇELİYOR

SOSYAL MESAFEYİ SAĞLAMAK ÜZERE ZABITA MASALARI BİRBİRİNE KELEPÇELİYOR

Batman Belediye Zabıtası, Covid-19 tedbirleri kapsamında bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

 

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde kahvehane kültürünün oldukça yoğun olduğu iller arasında yer alan Batman’da çay ocaklarının sehpaları sosyal mesafeye uygun hale getiriliyor.

 

Kişiler arası en az 1,5 metre uzaklık kuralına uyulması amacıyla çay ocaklarında bulunan sehpa ayakları birbirine kelepçeliyor.

 

Durumdan oldukça memnun kaldıklarını ifade eden vatandaş ve esnaf , Batman Belediyesinin halk sağlığı için yaptığı çalışmalardan oldukça mutlu olduklarını söyledi.

 

 

Valimiz Hulusi Şahin, vatandaşların sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralına uyulmasının sağlık açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

 

Çay ocağı işletmecileri, sosyal mesafe, hijyen ve maske kuralının çok önemli olduğunu, kelepçeli masa uygulaması sayesinde müşterilerin kendilerini güvende hissettiklerini dile getirdi.

 

Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekipler, çay ocakları işyeri sahibi ve müşterilere sözlü ve yazılı bilgilendirmede bulunurken, işyeri girişlerine; işyerinin metrajı, sosyal mesafe kuralları bilgilerini içeren ve metrekare cinsinden kişi sayısının yer aldığı afiş astı.

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler