SPOR ÇALIŞTAYI BATMAN’DA YAPILDI

SPOR ÇALIŞTAYI BATMAN’DA YAPILDI

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu'nun ilk ve tek Spor Proje Okulu olan kupa ve madalya avcısı Batman Veysel Karani AİHL Spor Proje Okulu, Spor Hareketliliği Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.
 
TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDAN GELDİLER
 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen “Spor Hareketliliği Çalıştayı” bu kez Batman’da yapıldı. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen çalıştay, Batman Veysel Karani AİHL ev sahipliğinde yapılan çalıştaya, Türkiye'de Spor Proje Okulu müdürleri ve Milli eğitim bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü yetkilileri katıldı. Spor Hareketliliği Çalıştayı’nda Spor liseleri ve Spor Proje Okullarının ihtiyaç, sorun ve talepleri görüşüldü. İki gün süren toplantılarda çözüm noktasında önemli kararların alındığı öğrenildi.
Çalıştaya ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını belirten Veysel Karani AİHL Mehmet Siraç Dadak, “Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu'nun ilk ve tek Spor Proje Okulu’yuz. Bu bilinçle hareket ederek geride bıraktığımız 2 yıllık süreçte onlarca branşta 551 kupa ve madalya kazanarak, kentimizi ülke genelinde en iyi şekilde temsil ettik. Tabi bu başarı okulumuzun üst düzey yetkililer tarafından büyük dikkat çekmesine neden oldu. Bu kapsamda önemli çalıştayın okulumuzda yapılmış olması bizim için büyük onurdur. Öğretmen arkadaşlarımız ve kıymetli öğrencilerimizle başarılarımızı sürdüreceğimize ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye de söz veriyoruz” dedi. Öte yandan, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’da geçtiğimiz aylarda Batman’da Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Proje Okulu’nu ziyaret etmiş ve üstün başarılarından dolayı okul Müdürü Mehmet Siraç Dadak ile ekip arkadaşlarını tebrik etmişti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler