SPORLA 200 GENÇ KÖTÜ ALIŞKANLIĞINI BIRAKTI

SPORLA 200 GENÇ KÖTÜ ALIŞKANLIĞINI BIRAKTI

Batman’da bir yakınını uyuşturucu yüzünden kaybeden Siraç Demir tarafından mahalledeki çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için 20 kişiyle kurulan spor kulübündeki gençlerin sayısı 200’ü buldu.
 
Amacının çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu belirten Demir, 20 kişiyle kurdukları spor kulübünde 200 çocuğun spor faaliyetlerine katıldığını söyledi. Çocuklara sadece spor alanında değil eğitim ve ahlak konularında da derslerin verildiğini belirten Çamlıtepespor Kulübü Başkanı Siraç Demir, “2019’un ekim ayında kurulan Çamlıtepespor Kulübü’nün esas amacı gençleri spora yönlendirip kötü alışkanlıklardan kurtarmaktır. Batman’da Çamlıtepespor Kulübü’nün gençlere kattığı spor, eğitim ve ahlak. Çünkü biz çocukları sadece spor alanında değil, derslerinde de yardımcı olup gelecekleriyle ilgili karar verecekleri zaman daha sağlıklı karar vermelerini sağlıyoruz” dedi.
 
“BÜTÜN GENÇLERE KAPIMIZI AÇTIK”
 
Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı amaçladıklarını belirten Çamlıtepespor Kulübü antrenörü Fetullah Ete, “Takımımızda 20-30 sporcuyla antrenmanlara başladık. Takımımızın kuruluş amacı benimsetildikten sonra futbolcu sayımız 200’e ulaştı. Takımımız Çamlıtepespor ama Batman’ın bütün gençlerine hitap eden bir takım, bütün gençlerimize kapımız açık. Her geçen gün daha iyi olup sezona hazırlanmaya çalışıyoruz. Buradaki amacımız çocukları sokaklardan, internet ortamlarından, sigaralı ortamdan, kötü alışkanlıktan uzak tutmak ve onları topluma faydalı birer sporcu yapmak” şeklinde konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler