TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL LİGİ BAŞLIYOR

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu, Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi başta olmak üzere tüm branşların başlaması için start verdi.

Covid -19 nedeniyle sürekli ertelenen Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Liginin turnuva şeklinde tek devreli lig usülü ile 2 etapta oynanmasına karar verildi. 20 Nisan 2021 tarihinde Yalova’da oynanacak ilk etap maçlarının hazırlıklarını devam eden Batman Engelliler Basketbol takımı çalışmalarını 19 Mayıs Spor Salonu’nda aralıksız sürdürüyor.
 
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet proğramında yer alan Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.Liginin 1. Etabı 20 Nisan 2021 tarihinde Yalova’da oynanacak. Tek devreli lig usülü şeklinde oynanacak maçlar için hezarlıklarını devam eden Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımında ligin başlayacak olması heyecanı yaşanıyor.
 
Daha önce çekilmiş olan fikstürde bir değişiklik olmadığı takdirde turnuvada ilk maçını  Bursa takımıyla oynayacak olan   Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı 18 Nisan’da karayolu ile Yalova’ya hareket edecek.
Uzun bir aradan sonra liglerin başlayacak olmasının sevindirici olduğunu  söyleyen Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Antrenörü Abdullah BAYRAM, “Sporcularım maç oynamayı   çok özledi” dedi.
BAYRAM , yaptığı açıklamada, “Ligin başlamasına kısa bir zaman kaldı. Bundan dolayı antrenman sayımızı artırdık.Yapmış olduğumuz ve yapacağımız antrenmanlarda eksiklerimizi giderip, takımı turnuvaya hazır bir hale getirmek ve başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz" dedi...
 
Kulüp başkanı Nasreddin KAYA İse yaptığı açıklamada "Pandemi nedeniyle bütün dünyada olduğu gibi ülke olarakta sağlık açısından çok zor bir süreçten geçiyoruz.  Bu zor süreçte şimdiye kadar takım olarak sağlık açısında bir sıkıntı yaşamadık. Umarım bundan sonrada yaşanmayacaktır.Yolla çıkmadan önce tüm kafile olarak covid-19 testini yaptıracağız. Zor bir ligte yer alıyoruz. Batman ilimizi Türkiye arenasında en iyi şekilde temsil edeceğiz.
Ulaşımımızda yardımcı olan ve her zaman bakış açısıyla takımımıza pozitif bakan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürümüz sayın M.Şafi ÖZPERK, şube müdürlerine ve 19 Mayıs Spor salon şefi Hıdır İÇGE bey ve personellerine teşekkür ederim".
 
DESTEK VARSA ENGEL YOKTUR 
 
Kaya "Lige katılmamıza vesile olan ve maddi manevi desteklerini esirgemeyen Batman Valimiz ve Batman Belediye Başkan vekilimiz sayın Hulusi ŞAHİN bey ile 
Kuruluşumuzdan bugüne  kesintisiz reklam sponsorumuz olan  TÜPRAŞ  Batman Rafineri Müdürlüğüne çok teşekkür ediyoruz". dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler