"Yeni nesli manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmeliyiz"

Okul müdürleriyle değerlendirme toplantısı yapan Batman İl Milli Eğitim Müdürü, eğitimcilere düşen görevin yeni nesli milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmek olduğunu söyledi.

2016-2017 eğitim-öğretim yılı sene sonu değerlendirme toplantısı Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran başkanlığında yapıldı.

TP Fatıma Zehra Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri ve milli eğitime bağlı diğer kurum müdürleri katıldı.

Değerlendirme toplantısında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, geride bırakılan eğitim döneminin değerlendirmesini yaptı.

Eğitimcilere düşen görevin yeni nesli manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmek olduğunu vurgulayan Kurtaran, “Kozluk ilçemizde meydana gelen terör saldırısında genç bir meslektaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ülkemizi hedef alan hain darbe girişiminin ve meydana gelen terör saldırılarının hepimizi nasıl etkilediğini gördük, görüyoruz. Bir daha böyle acı durumların yaşanmaması için biz eğitimcilere düşen görev,  yeni nesli vatanımıza, milli ve manevi değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmemizdir.” dedi.

Bu dönemin bir önceki dönemden daha iyi bir durumda olduğunu söyleyen Kurtaran, “Bu yılın 2'nci dönemini göstermiş olduğunuz gayret ve özveriyle birinci döneme göre daha iyi şekilde tamamladık. Aldığımız mesafe bizi sevindiriyor ancak henüz hak ettiğimiz yerde değiliz. Hep birlikte gördük ki çaba harcanırsa başarı ortaya çıkmaktadır. Bize düşen bu başarıyı daha ileri taşıyacak bir çalışma içinde olmaktır. Mevcut başarımızı daha ileriye taşımak, sizin özverili çalışmanız, öğretmenleri motive etmeniz ve yürütülen çalışmaları takip etmenizle mümkündür. Eğitim öğretimin ikinci döneminde ortaya koyduğumuz başarının tesadüf olmadığını önümüzdeki dönemlerde elde edeceğimiz başarılarla ortaya koymalıyız.” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler