Tekvandocular İftar’da bir araya geldi

Tekvandocular İftar’da bir araya geldi

Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, As Başkan Ahmet Baymaz, bölge illerdeki başarılı sporcular ve antrenörlerle iftar programında bir araya geldi.

TP Kristal Park'ta sporcu ve antrenörlerle bir araya gelen Federasyon Başkanı Metin Şah,n, burada yaptığı açıklamada, Güneydoğu Anadolu bölgesine önem verdiklerini belirterek, bu bölgede başarı elde eden sporcuların olduğunu kaydetti. Birlik ve beraberlik mesajları veren Şahin, "Gençlerimizin spor yapmasını çok istiyoruz. oyun salonlarında boş zaman harcayan gençlerimizin elinden tutup spora yönelmelerini sağlıyoruz. ekip olarak Bu bölgedeki temsilcilerimiz el birliği ile çalışıyor."dedi.

Siirt, Diyarbakır, Batman, Muş, Mardin ve bölgede bazı illeri Batman'da iftar yemeğinde bir araya getirdiklerini belirten Şahin, amaçlarının birlik ve beraberlik mesajları vermek olduğunu vurguladı. Bölge sporunun kalkınması için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini anlatan Şahin, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. 

As Başkan Ahmet Baymaz ise Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ile başarılı sporcu ve antrenörleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler