Temizlik Çalışmaları İki Katına Çıkartıldı

Batman Belediyesi, Batman kent genelinde korona virüsüne karşı temizlik ve dezenfekte çalışmalarını artırdı.

Kamu kurum ve kuruluşlarına ait binalar, toplu taşıma araçları, duraklar, tren garı, camilerde ve vatandaşların sıklıkla kullandığı alanlarda virüse karşı dezenfeksiyon çalışmalarını yoğunlaştıran ekiplerimiz kaldırım, cadde ve sokaklarda da temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

 

Vatandaşlar için sağlıklı, temiz ve hijyenik bir ortam hazırlamak amacıyla temizlik seferberliği ilan eden Batman Belediyesi İtfaiye, Mezarlık, Veteriner ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, cadde ve sokakları köpüklü suyla yıkadıktan sonra dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor.

 

Veteriner İşleri, İtfaiye Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bugün Dostlar Komando, Bahar Caddesi ile 16. Caddede köpüklü yıkmama ve dezenfekte çalışması gerçekleştirecek. Rutin olarak yapılan Cami ve ibadethane temizlik çalışmasında iki katına çıkartan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha önce günde 60 konteynerin  yıkama ve dezenfektesini gerçekleştirirken, alınan ek tedbirler çerçevesinde bu sayıyı da iki katına çıkararak günde 120 konteynerin yıkama ve dezenfektesini yapacak.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler