Tenisçimiz Türki Cumhuriyetleri Şampiyonu

Tenisçimiz Türki Cumhuriyetleri Şampiyonu

27 Ağustos-02 Eylül 2018 Tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Türki Cumhuriyetleri Masa Tenisi Şampiyonası’nda, milli sporcumuz Sena Kaplan altın madalyanın sahibi oldu.

Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Kırgızistan, Kazakistan, Türkmenistan ve Özbekistan’dan  20 tenisçinin katıldığı şampiyonada 1955 Batman Belediyespor oyuncusu Sena Kaplan Milli takımımız adına raket salladı. Oldukça çekişmeli karşılaşmalara sahne olan şampiyonada Milli gururumuz Sena Kaplan, hem takım halinde hem de ferdi müsabakalarda elde ettiği birinciliklerle büyük bir başarıya imza attı.

SENA KAPLAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Başarılı antrenörümüz Recep Bezenmiş ile birlikte bu önemli şampiyonaya katılan ve aldığı sonuçlarla göğsümüzü kabartan Sena Kaplan, Türkiye’nin gururu oldu. Gün geçtikçe başarılarına başarı katan Bayan Masa Tenisi Takımı antrenörümüz ve sporcularımız, kendilerini bir an bile olsun yalnız bırakmayan ve her türlü desteği veren Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ve Batman Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin’e ç

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler