TOBB GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLERİ TOPLANTISI YAPTI

TOBB GENÇ VE KADIN GİRİŞİMCİLERİN İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

        Türkiye odalar ve Borsalar Birliği (TOBB ) Batman Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu Seçimleri yapıldı. TOBB Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu seçimleri (27 Şubat 2019 ) tarihinde 81 İl’deki oda ve Borsalar koordinasyonunda gerçekleştirildi.

       Türkiye’nin en büyük girişimci ağı olma özelliği taşıyan TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu 4 yılda bir yapılırken, TOBB Batman Genç Girişimciler Kurulu ve TOBB Batman Kadın Girişimciler Kurulu , Batman Ticaret ve Sanayi Odası ( BATSO ) Koordinasyonunda faaliyetlerini sürdürüyor. Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO)’nun ev sahipliğinde yapılan Batman İl kurullarının seçimlerine TOBB Batman Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığına Ulaş DEMİRHAN Seçilirken, Başkan Yardımcılığına İbrahim DEMİR, İlyas ŞİMŞEK , ESAT ÖZGÜL  ve Nurullah AL İcra Komitesi Üyeliğine ise Yunus AKSOY, Mehmet DEMİR, Çektar ÇELİK, Şahin ACAR,

Abdulhakim BEĞDİLİ, Emrah DEMİR, Doğan ÇAM, Turan OĞUZ, Suat İZMİR ve Nuşin MALTAŞ seçildi. TOBB Batman Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına Hülya ÇINAR seçilirken Başkan Yardımcılığına Kübra BAŞARAN,  Şevin KAVUŞ, Şükran YAMAN, İcra Komitesi Üyeliğine ise Sümeyye ALTUNDAL, Rana ŞEKER, Evin KARTAL, Özlem DATLI, Eda  DEMİR EDİZ seçildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler