TOGG BATMAN'DA

Togg Batman’da yoğun ilgi gördü

Türkiye’nin yerli otomobili Togg Batman’da şehir turundan sonra vatandaşlarla buluştu.
 
Batman Valisi Ekrem Canalp eşiyle beraber Togg ile şehir turu yaptı. Şehir turunun ardından araç, yeni yapılan Necat Nasıroğlu Külliyesi önünde Cuma namazının ardından vatandaşlara tanıtıldı. Büyük ilgi gören Togg aracına binen vatandaşlar araçla beraber fotoğraf çekildi.
 
Aracın genişliği hakkında düşüncelerini söyleyen Ali Haydar Nasıroğlu, “Çok mutluyuz, çok heyecanlıyız. Arabanın içinde olmaktan çok keyif alıyoruz. Özellikle ben 2 metreye yakınım ben bile sığıyorsam herkes sığar bu arabaya” diye konuştu.
 
 
“Önceden hayal gibi geliyordu”
 
Togg’un önceden kendilerine hayal gibi geldiğini belirten Nihat Nurbağı ise şunları söyledi: “TOGG’u gördüm. Hakikaten bize de önceden hayal gibi geliyordu. Söyledikleri gibi teneke falan değil gerçekten kaliteli. Avrupa’nın markalarından Audi’ye 5 çekecek teknolojiye sahip bir üründür. Ülkemizdeki insanlara sesleniyorum, imkanı olan herkes bunu alsın bunu kullansın. Ülkemiz kazansın, memleketimiz kazansın, halkımız kazansın. Kendi milli aracımızla gezersek tozarsak dağa doğru olacağına inanıyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
 

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler