TRAFİKTE RAMAZAN BAYRAMI UYGULAMASI

TRAFİKTE RAMAZAN BAYRAMI UYGULAMASI

Dini Bayramlardan önce şehir merkezinde yoğunlaşan seyyar satıcı ve işportacı esnafını kontrol etmek ve denetlemek için kent merkezinde 16. Cadde başta olmak üzere belirlenen diğer alanlarda İl Trafik Komisyonu kararı alınarak bayram pazarının kurulması kararlaştırıldı.
 
Alınan kararla, kent merkezinde insan sirkülasyonunun olduğu bölgelerde, ana arterlerde, araç trafiğine kapalı cadde ve sokaklarda, vatandaşların bayram alışverişi yapabilmeleri için fiziki koşulların rahatlatılmasının amaçlandığı belirtildi.
Karar kapsamında eski hal arkası, Balıkçılar Caddesi 15. ve 16. Cadde, Midyat Garajının 8. Cadde ile kesiştiği noktaya kadar olan alanın 28 Mayıs 2019 ile 3 Haziran 2019 tarihleri arasında 08.00 ile 23.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacağı açıklandı.
Bayram alış verişi nedeniyle, işportacı ve seyyar satıcılara pazar yeri olarak tahsis edilen alanların dışında pazarcıların tezgah açmamaları, şehir trafiğine engel olacak durumlardan kaçınmaları ve vatandaşlarımızın bayram alışverişlerini rahat bir şekilde yapmalarına yardımcı olmaları istendi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler