Tren Seferleri Ne Zaman Başlayacak?

Tren Seferleri Ne Zaman Başlayacak?

Türkiye’de corona virüsü ile ilgili normalleşme adımları atılmaya başlandı. Batmanlı Vatandaşlar,  trenle şehirler arası yolculuk yapabilecekleri ulaşım araçlarının ne zaman başlayacağını merak ediyor. 
 
Corona virüsünün ülkemizde görüldüğü Mart ayı ile birlikte birçok ulaşım aracının seferleri durdurulmuştu. Şehirler arası gelen yasak sonrası, Batman Diyarbakır ve Güney Ekspresi tren seferleri iptal edilmiş, ulaşım seyahat izni ile yapılmaya başlanmıştı. Peki, tren  seferleri ne zaman başlayacak?
 
TREN SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
 
Türkiye'de ulaşımın sağlandığı bir diğer önemli ulaşım aracı da trenler. Corona virüsü sebebiyle uzun zamandır seferlerini iptal eden Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri de 28 Mayıs Perşembe günü başladı .
Batman Diyarbakır ekspres ve ara trenlerin ve Güney ekspresi trenlerinin ne zaman faaliyete girecekleri konusunda hiç bir açıklama yapılmadı.
 
 Batmanlı vatandaşlar tren seferlerinin bir an önce başlamasını dört gözle bekliyoruz . Seyahat kısıtlaması bitti , bizler şehir dışında çalışmak İÇİN büyükşehirlere çalışmaya gidicez uçak ve otobüslerde fiyatlar iki katına çıktı . Tren fiyatları uygun olduğu için  treni tercih ediyoruzKonuştuğumuz gar yetkilileri ne zaman seferlerin başlayacağı hakkında bilgi vermezken 12 Haziran da seferlerin tekrar başlaması bekleniyor. (Haber Merkezi)

1 Yorum

gökhan

gökhan

24 Haziran 2020
bugun 24 haziran seferler hala başlamadı

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler