Trikotek Akademi açıldı

Trikotek Akademi açıldı

Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içinde bulunan ve bünyesinde 700 personel çalıştıran Trikotek fabrikası ‘Trikotek Akademi’ projesini hayata geçirerek anlamlı bir çalışmaya imza attı.
 
Trikotek Akademi ile çalışan personeller stratejik düşünme, hedef bazlı çalışma, etkili iletişim gibi konularda eğitime tabii tutulacak. Trikotek fabrika müdürü Burhaneddin Altun, amaçlarının çalışanlarına bilgi ve becerilerini geliştirerek onların sürekli öğrenme, gelişim faaliyetleri içerisinde olmalarını sağlamak olduğunu belirtti.
Altun; “Çalışanlarımızın gelişimi için kurum içerisinde “Trikotek Akademi” adlı iç gelişim merkezini faaliyete geçirdik. Bu maksatla şirketimizde görev yapan “ortacı” ünvanlı vasıfsız kategoride yer alan arkadaşlarımıza öncelik verdik. Toplam 320 saatlik bir gelişim programı yaparak öncelikle düz dikişli makineleri kullanımı, daha sonra overlok dikişi becerilerini öğrenme ve en sonunda remayöz makine kullanım becerisi öğrenme şeklinde plan oluşturduk. Toplam 6 modül olarak uygulanacak bu eğitim sonunda başarılı olanlara “sertifika” takdim edilecektir. Ayrıca şirketimizde beyaz yaka olarak görev yapan teknisyen, uzman, mühendis, müdür, vb. gibi kadrolarımız içinde “Yalın liderlik programları” oluşturulmuş ve eğitimler başlatılmıştır” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler