TÜRKİYE ŞAMPİYONU BİLİM TEKNİK KOLEJİNDEN

TÜRKİYE ŞAMPİYONU BİLİM TEKNİK KOLEJİNDEN

 Bölgenin ilk özel teknik okulu olan Bilim Teknik Koleji, başarı çıtası yükseltmeye devam ediyor. Eğitim ve öğretim alanında yaptığı çalışmalarının yanı sıra sosyal ve spor etkinliklerinde de başarısını sürdürmektedir.
Bugün birçok başarıda  Bilim Teknik Kolejinin adını duyabiliyoruz. Başarılı, donanımlı ve atletik nesil yetiştirmek öncelikli hedefi haline gelmiştir. Nitekim öğrencilerinin almış oldukları dereceler bunun en büyük kanıtıdır. 
       29-30 Mayıs tarihleri arasında Samsun'da düzenlenen Judo Anadolu Yıldızlar Türkiye finallerinde 55 kiloda Bünyamin NASIROĞLU Türkiye şampiyonu oldu. Zorlu mücadelenin sonunda kazanan sporcunun sevinci görülmeye değerdi. 
      Bu tür sonuçlara alışık olduklarını belirten kolej yetkilileri : "Bizler her şeyden önce iyi insan yetiştirme gayesindeyiz. Zaten bunu gerçekleştirdikten sonra başarı kendiliğinden gelmektedir. Her zaman öğrencilerimizin arkasında olup onları desteklemeye devam edeceğiz. Birinci olan öğrencimizi kutlar, başarıların davamını dileriz." diye ifade ettiler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler