TÜRSAB 7. Bölge Yönetim Kurulu Başkanları Toplantısı Batman’da yapıldı

TÜRSAB 7. Bölge Yönetim Kurulu Başkanları Toplantısı Batman’da yapıldı

Vali Ahmet Deniz, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) 7. Bölge Yönetim Kurulu Başkanları toplantısına katılmak üzere ilimize gelen TÜRSAB heyeti ile yemekte bir araya geldi.

Yemeğe Vali Deniz’in yanı sıra Belediyespor Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri ile TÜRSAB Bölge Yönetim Kurulu Başkanları katıldı. Valiliğin daveti üzerine ilimize gelen TÜRSAB heyetiyle bir araya gelen Vali Deniz, acente temsilcilerini ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, kendilerine teşekkür etti. Yemekte kısa bir konuşma yapan Vali Deniz, Batman’ın kadim tarihi ve doğa dokusuyla önemli bir turizm şehri olduğunu belirterek, Batman’da vatandaşlarımız vatanına ve bayrağına sahip çıkarak, gerek terör örgütünün çukur siyasetine pirim vermemesi ve 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde ve teröre lanet yürüyüşlerinde gösterdiği dik duruşuyla, ülkemizin birlik ve beraberliğine sahip çıkan bir şehir olduğunu ifade eti.

‘BATMAN HUZUR ŞEHRİ’

Konuşmasında Batman’ın bir huzur şehri olduğunu ifade eden Vali Deniz, huzurun olmadığı yerde değişim, gelişim, kalkınma ve turizmin olmayacağını belirterek, “Cazibe Merkezleri Programı kapsamında 200 yatırımcı ilimize yatırım yapmak için başvuruda bulunmuş,  Bu sayede 20 bin kişinin istihdamı sağlanacaktır. İnsanlarımız artık geleceğe ümitle bakıyorlar” dedi. Batman’da güvenlik anlamında bir problemin olmadığını belirten Vali Deniz, “Yarınımız bu günden daha iyi olacak” diye konuştu. İlimizde turizm faaliyetlerinin gelişmesi için Valiliğimiz ve Belediyemiz gerekli çalışmaları yürüttüklerini vurgulayan Vali Deniz, TÜRSAB’ın da ilimizde turizmin gelişmesi için önemli desteklerde bulunduğunu belirtti.  

‘AŞ İŞ GELİRSE HUZUR ARTAR’ 

Daha sonra konuşan TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy, Batman’da devletin ve vatandaşın kucaklaşmasını gördüklerin, bu kucaklaşmanın turizmle birleştirilmesi gerektiğini ifade ederek, “Eğer dağda bayırda gençlerimizi istemiyorsak, şimdi bu bölgenin sizlere ve bizlere ihtiyacı var. Buraya ne kadar aş ve iş gelirse o kadar huzur artar.  Kucaklaşma, tanışma ve konuşma dostluğu artar ve turizmi gelişir. Şimdi Batman’a gelme zamanı çünkü buradaki gençlerin bize ihtiyacı var“ diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler